Balikkeun duit-OSAGO estu?

Naha réalistis pikeun uih deui artos pikeun asuransi tanggungan motor wajib? aranjeunna ngan ukur henteu hoyong wangsul artos ka anjeun ... aranjeunna ngajaringkeun sirah anjeun !! ! kedah uih ti waktos ngagaleuh sareng jual. Akun bantuan cukup. sareng dina kasus kuring, kuring ngagaduhan kartu Rosgostrakh ...