Formula 1 balap anu kawentar

Rumus anu paling kasohor supir-1 Ieu ayeuna janten Schumacher. Jalma-jalma ti generasi anu sanés kagungan brahala-brahala séjén - Alain Prost, Ayrton Senna. Senna Aerton Senna (dugi ka tengah 90x) Terasna - Schumacher tangtosna Schumacher Umumna ...

Naon slalom?

Naon slalom na? Kecap - SLALOM: Dina olah raga: lalu lintas ngagancangkeun sapanjang jalanan anu dipasang. buta sareng raksasa s. ski handap lagu panjang. Cai désa ski Lambang s. pada ...